Wie herkent fiets in onderzoek dode vrouw Meppel

vrijdag 11 september 2009

In de nacht van maandag 15 juni op dinsdag 16 juni 2009 werd een 88-jarige bewoonster, van een woon- en zorgcentrum aan de Reestlaan, dood aangetroffen in haar kamer. Sindsdien doet de politie onderzoek, maar heeft nog geen verdachte aangehouden in deze zaak. De politie vraagt uw hulp in deze zaak en heeft de volgende vragen:
Heeft u in de nacht van maandag 15 juni op dinsdag 16 juni 2009 iets verdachts gezien in de omgeving van de Reestlaan in Meppel? Of is u iets bijzonders opgevallen in de dagen voorafgaand aan die dinsdag of kort na het misdrijf? In de omgeving van het verzorgingstehuis hebben wij een fiets aangetroffen. Wie heeft informatie over deze fiets? Over de fiets Merk - Batavus Type - Barcelona Kleur - Zwart Bouwjaar - 1997 Serienummer - 7172622 Axaslot - H256940 De fiets is in 1997 nieuw geleverd aan een fietshandel in Opmeer in Noord-Holland. Ondanks dat de fiets 12 jaar oud is, is deze in goede staat. Het is een opvallend nette fiets. De fiets vertoont een aantal specifieke kenmerken. De linker remhendel is bewust bewerkt, er is een deel afgevijld. Verder valt op dat de rechter trapper, meer dan de linker trapper, is afgesleten. Ook is het achterlicht kapot en het achterwiel is voorzien van een niet originele achterband van het merk Gazelle. Herkent u deze fiets? Weet u wie de eigenaar is van deze fiets of wie deze in zijn bezit heeft gehad? Foto s Fiets De fiets in originele staat Achterlicht Sticker Het kapotte achterlicht en de vorm van de verwijderde sticker van de rijwielhandelaar Trapper Rem De slijtage op de rechter trapper, meer dan op de linker trapper en de beschadiging van de linker remhendel. Tips Heeft u informatie over dit onderzoek, neem dan contact op met de politie. U kunt bellen met telefoonnummer 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Meer informatie Kijk voor meer informatie over het onderzoek op www.Politie.nl/Drenthe/UwWijk/Meppel. Onderstaande is bestemd voor de media Wilt u meer informatie over deze persberichten en wilt u in contact komen met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is voor u van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ruinerwold | 112 alarmeringen Ruinerwold | Goedkoop Tanken in Ruinerwold | Supermarkten in Ruinerwold | Weerbericht Ruinerwold