Dode man en vrouw gevonden in woning

zondag 26 december 2010

In een slaapkamer van een flat aan de Thorbeckelaan in Meppel zijn zaterdagmiddag twee doden gevonden. Het gaat om een 23-jarige man uit Doezum en een 19-jarige vrouw uit Doezum. De brandweer nam tijdens onderzoek koolmonoxide waar in de portiekflat. Politieonderzoek moet uitwijzen of de man en de vrouw omgekomen zijn door koolmonoxidevergiftiging en wat de oorzaak daarvan zou kunnen zijn.
Door een 21-jarige man uit Doezum werd zaterdagmiddag melding gedaan van de vondst van de twee lichamen. De man was samen met zijn 48-jarige moeder, de hoofdbewoonster, in de woning aanwezig. Ze hadden last van hoofdpijn en voelden zich niet goed. De 21-jarige zoon en de hoofdbewoonster zijn met koolmonoxidevergiftiging in het ziekenhuis opgenomen. De hulpdiensten troffen in een slaapkamer de levenloze lichamen aan van de 23-jarige man (ook een zoon van de 48-jarige vrouw) en zijn 19-jarige vriendin. De politie zette rond de flat een flink gebied af en er werd onderzoek gedaan. In verband met de koolmonoxide werden 5 flats in dezelfde portiek ontruimd. Zeven bewoners zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. En ook een politieagent en een rechercheur hebben zich na het onderzoek laten controleren in het ziekenhuis. De bewoners van de ontruimde flats hebben de nacht elders doorgebracht. Onderzoek op de lichamen van de overleden man en vrouw moet uitwijzen of ze inderdaad door koolmonoxidevergiftiging om het leven zijn gekomen. De technische recherche verricht onderzoek naar de oorzaak het te hoge koolmonoxidegehalte.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ruinerwold | 112 alarmeringen Ruinerwold | Goedkoop Tanken in Ruinerwold | Supermarkten in Ruinerwold | Weerbericht Ruinerwold