Man aangehouden voor veroorzaken ongeval

zondag 23 augustus 2015

Kallenkote - Een 19-jarige man uit Harich is zaterdagavond 22 augustus aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag. Door zijn rijgedrag ontstond er op de A32 ter hoogte van afslag Steenwijk-Zuid een ongeval waarbij een 21-jarige automobiliste uit Wilhelminaoord met de schrik vrij kwam.

De man reed zaterdagavond even voor 23.30 uur over de A32 in de richting vanWolvega. Hij reed op de linkerrijstrook en vond dat het verkeer voor hem telangzaam reed. Hij haalde daarop bij de afrit Steenwijk-Zuid via de afrit enkeleauto?s rechts in. Hij voegde vervolgens weer naar links in en reed daarbij doornaar de linkerrijstrook. Een auto die daar reed moest remmen. De vrouw uitWilhelminaoord reed achter deze auto en moest ook remmen. Zij verloor daarbij demacht over het stuur en botste tegen de middengeleider. Ze kwam vervolgens viade rechterrijstrook in de rechterberm terecht. Ze werd nagekeken doorambulancepersoneel, maar bleek geen verwondingen te hebben. De veroorzaker vanhet ongeval reed in eerste instantie door, maar meldde zich even later als nogbij de politie. Hij is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. Zijnrijbewijs is ingevorderd.(2015411609)

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ruinerwold | 112 alarmeringen Ruinerwold | Goedkoop Tanken in Ruinerwold | Supermarkten in Ruinerwold | Weerbericht Ruinerwold